1 st kycklingfilé, strimlad
1 burk vattenkastanjer, skivade
1 burk strimlade bambuskott
1/2 gul lök, strimlad
1 bit zucchini, i halvmånar 
1 bit strimlad purjolök 
1 vårlök
1 burk minimajs, skär i mindre bitar
Sockerärtor, delade
1 påse Hoisinsås
Fisksås, några droppar
1 msk ostronsås
2 tsk sambal oelek
Äggnudlar 

Gör såhär

Koka äggnudlarna enligt anvisning, men de ska vara al dente. 
Fräs kycklingstrimlorna i olja, blanda ihop Hoisinsås, fisksås, ostronsås och sambal oelek i en skål under tiden.
Tillsätt lök och zucchini och fräs. Ha i resten av ingredienserna och fräs en liten stund. 
Ha i såsen och rör om. 
Skölj nudlarna under kallt vatten (så de inte ska klibba ihop sig), klipp dem några gånger och ha ikycklingwoken och rör om.



🌸 

kycklingwok,

Kommentera

Publiceras ej